Assisi Retræte værterne

Dine Assisi Retræte værter

Mayadevi & Shintai

Assisi Retræte Værterne

Spiritualiteten som vores fundament
Vi mødtes i 1988, mens vi boede i Italien i det spirituelle bofællesskab omkring vores lærer Michael Barnett. Efter nogle år flyttede vi tilbage til Danmark for at starte et familieliv der.

Mens vi nød dagligdagen med vores to børn, udviklede vi vores musikalske karriere. Vi udgav forskellige CD’er, spillede meditationskoncerter og tilbød Stilhedsretreats.

Desuden arbejdede vi begge i mere end et årti for kommunen som rådgivere for borgere med både fysiske og psykiske handicap. Dette arbejde har givet os en enorm indsigt i hvordan man kan støtte mennesker i at finde balance i livet.

Det er vores erfaring, at indre fred kommer, når man kan acceptere virkeligheden som den er. Når “hvad jeg er” harmonerer med “hvad jeg kan og vil” og alt “skulle, burde og kunne i fortiden” forsvinder. Når denne tilpasning sker, opstår magi.

Assisi Retraete værterne
Assisi Retræte Værterne

The Spirit of Assisi
Efter omkring 25 år lærte vi om “Impermanence”, et aspekt af eventyret kom langsomt til en ende. Vore to prinser var pludselig blevet voksne og fandt deres prinsesser!

Så vi besluttede at forlade vores slot (dvs. et beskedent træhus tæt på strand og skov) for at flytte sydpå … til magiske Assisi, hvor et andet eventyr starter …

Her kan vi slutte os til “The Spirit of Assisi” og blive del af noget større.

Assisi Retræte host Shintai

Shintai
Da jeg var teenager i slutningen af 60’erne blev jeg berørt – som så mange andre – af den indiske kultur. Ravi Shankar´s musik åbnede en ny verden for mig. Jeg ledte efter al musik og bøger jeg kunne finde.
Jiddu Krishnamurti introducerede mig derefter til den åndelige dimension. Jeg var så heldig at have overværet flere af hans foredrag i Schweiz og England.
Så kom Osho på min vej. Hans bøger viste mig så meget og gav så mange indsigter. Han formåede at sætte alle de løse eller knækkede stykker af min katolske opvækst på plads. Så i 1980 besluttede jeg at tage til Indien for at se ham. For at finde harmoni der. Jeg fandt ud af at at læse bøger er én ting, at sidde foran en oplyst lærer og for at bo i energifeltet omkring ham er noget helt andet …
The Work var begyndt, noget blev rørt og intet ville nogensinde blive det samme igen.
Et år senere mødte jeg Michael Barnett, dengang én af de vigtigste terapeuter omkring Osho. Mit møde med ham ændrede mit liv for evigt. Siden da har jeg været – og stadig er – tæt involveret med Michael og hans arbejde.
Og nu … At kunne leve her i vores Silent Retreat Center, i hverdagens enkelhed …
En drøm. Bogstaveligt talt.

Assisi Retræte host Mayadevi

Mayadevi
I begyndelsen af 70-erne studerede jeg musik på Københavns Universitet. Få år efter tog jeg ligeledes uddannelse som afspændingspædagog/ kropsterapeut. Dette har været mit arbejde gennem årene: undervisning i krop og afspænding, fødselsforberedelse og efterfødselskurser.
Mit møde med Michael Barnett viste mig ind i det meditative rum. Det er en stor glæde stadig at have en nær forbindelse med ham.
Op gennem 90- erne deltog jeg i adskillige meditationsretreats med munke eller nonner fra Thich Nhat Hanh’s Plum Village.
Jeg har ligeledes fulgt den psyko-spirituelle undervisning af Faisal Muqqadam’s Diamond Logos Teaching – faciliteret af Velusia Van Horssen og Jeremy Klein – hvilket har givet mig værdifuld indsigt i sammenhængen mellem krop, sind og ånd.
Min endelige øjenåbner er Min certifikation som Somatic-Experiencing Practitioner med forlængelsen af Diane Poole Heller’s Attachment Work. Herefter har jeg arbejdet som chock/traumeterapeut.
Jeg glædes over at have muligheden for at dele denne viden og disse erfaringer her i vores Silent Retreat Center.