Vores Spirit of Assisi Retreats

Vores Spirit of Assisi Retræter

Assisi omfavner alle Spirituelle Søgende

Frans og Clara af Assisi grundlagde fundamentet for The Spirit of Assisi for 800 år siden,
et Energifelt som stadig støtter og inspirerer…

“The Bird Preacher”, malet af Oskar Laske ca. 1915

The Spirit of Assisi

For 800 år siden fandt den hellige Frans af Assisi sig omgivet af Det Guddommelige Lys…
Han beskrev denne oplevelse som Kristus-energien, der sænkede sig over ham. Fra da af ændrede hans liv sig på en så kraftfuld måde, at det inspirerede tusinder i løbet af hans levetid og millioner senere…

Han rejste rundt i hele Europa for at sprede sit budskab om Kærlighed, Hengivenhed og Enkelhed – satte endda sit liv på spil, da han under korstogenes højdepunkt (den bitre religiøse krig mellem muslimer og kristne) besøgte Egyptens sultan i et forsøg på at forhandle fred.

Frans af Assisis mission inspirerede senere den katolske kirke i 1986 til at invitere ledere af alle verdensreligioner til Assisi til en dag med bøn for fred.

Mødet, der gik under navnet “The Spirit of Assisi” var ikke en traditionel konference om religioner, men et møde mellem troende fra forskellige trosretninger, der satte bønnens kraft central omkring en påkaldelse af fred.

Vi – som ikke tilhører nogen bestemt religion – kan derfor føle os velkommen og omfavnet af denne Spirit of Assisi

The Spirit of Assisi 1986

Den Hellige Clara af Assisi var Francescos sjælesøster. Hun valgte at følge i hans fodspor og blev ordineret af ham til nonne. Hun grundlagde derefter ordenen af Clarisser, der lever i klausur, i stilhed og som samles til bøn flere gange om dagen.

For os er tilstedeværelsen af Clara her i Assisi lige så vigtig som Francescos. Han var et udtryk for den udgående og ekspanderende mandlige energi, hvorimod hun udstrålede den stille indadgående kvindelige energi…

Begge energier er tydelig mærkbare her i Assisis Energifelt og fylder vore hjerter med Stille Glæde…